Vardy nélkül lehet bajnok a Leicester

A legfrissebb hírek szerint plusz egy meccset kapott eltiltásként a Rókák csatára, Jamie Vardy, aki még a West Ham United ellen kapott pirosat.


Jamie Vardy vasárnap este érkezett Londonba, a PFA gálavacsorájára, ahol csapattársát választották az év legjobbjának. A csatárt hétfőn hallgatta meg a szövetség a West Ham elleni kiállításával és a játékvezető inzultálásával kapcsolatban.
 
 
 
A Sky szerint a döntés is megszületett, miszerint Vardy még egy meccset kap, amiért csúnyán beszélt Jon Moss játékvezetővel és 10 ezer fontot is be kell majd fizetnie, azaz a Manchester United elleni vasárnapi bajnokit is kihagyja, amin akár bajnok is lehet a Leicester, de az utolsó két meccsen, az Everton és a Chelsea ellen már ott lehet.
 
Érdekesség, hogy hétvégén Vardy nélkül is simán nyert a Leicester, miközben a Tottenham hétfőn este botlott. A londoniak egyébként legközelebb megint hétfőn szerepelnek a Chelsea otthonában és amennyiben nem nyer a Leicester Manchesterben, Chelsea-siker esetén is biztos Ranieriék bajnoki címe.

Videók