Van Persie szíve marasztalja az Arsenalnál

Robin Van Persie mégis maradhat az Arsenalnál, állítja a The Daily Star, pedig a hollandért kérők sorra jelentkezett be. A legfrissebb információk szerint elkezdi a felkészülést az Ágyúsokkal.


A holland játékosról azt rebesgetik, szívesen maradna eddigi klubjánál, miután az tegnap hivatalosan is megszerezte magának a spanyol Santi Cazorlát, a Malaga válogatott játékosát, ezzel tovább erősítve keretét.

Miután a csapat távol-keleti utazását edzői utasításra ki kellett hagynia Van Persie-nek, a németországi táborban Cazorla mellett részt vesz majd ő is, ami annak a jele lehet, hogy az Arsenal jó úton halad afelé, hogy maradásra bírja a hollandot.

Előzetes híresztelések szerint, Van Persie már megegyezett az olasz bajnok Juventussal, ám ezek szerint ez csupán egyszerű pletyka volt.

Más források azt állították, a holland a United piros mezét szeretné magára ölteni, de a klub jóval kevesebbet ajánlott a játékosért, mint amennyiért az Arsenal adná.

Annyi biztos, hogy Van Persie-t szíve az Arsenalhoz húzza, hiszen egyik érte licitáló klubbal sem sikerült megegyezésre jutnia. Lehet azért, mert a szíve mélyén Van Pesrie nem is akar távozni?

Videók