Korábbi MU legendák szólították fel Pogbát, hogy beszéljen a jövőjéről

Pogba ügynöke szerint a United „még Maradonát, Pelét és Maldinit is tönkretenné."


Robin van Persie, a Manchester United korábbi csatára felszólította Paul Pogbát, hogy álljon ki a szurkolók elé és nyíltan beszéljen a jövőjéről.

Pogba hosszú kihagyás után december végén tért vissza a Watford ellen. A francia középpályás azonban a Burnley otthonába már nem utazott el, ráadásul a tegnapi Arsenal elleni keretből is kimaradt.

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere az „Ágyúsok” elleni mérkőzés előtt egy interjúban elárulta, hogy bokasérülés miatt pár hétig nem számíthat a 26 éves játékosára.

„Három vagy négy hét, nem tudom. A tanácsadói azt javasolták neki, hogy operáltassa meg magát, és vélhetően így is tesz majd.” – mondta a szakember.

Van Persie, aki jelenleg a BT Sport szakértőjeként dolgozik, meglehetősen titokzatosnak találta a világbajnok labdarúgó körüli helyzetet.

"Kicsit titokzatos a helyzet számomra, túl sok a kérdőjel Pogba körül. Szerintem fontos lenne, hogy kiálljon és nyíltan beszéljen arról, hogy mit is akar. Menni szeretne vagy maradni?” – mondta az Arsenal és United korábbi támadója.

Mivel Pogba már a nyáron szeretett volna távozni a Unitedtól, ezért nagy talány, hogy valóban a folyamatos sérülések állnak-e a háttérben vagy esetleg más. A világbajnok játékost tavaly nyáron már összeboronálták a Real Madriddal, azonban a 26 éves játékos ügynöke, Mino Raiola azt javasolta akkor, hogy maradjon az Old Traffordon.

A Vörös Ördögök legendája, Rio Ferdinand egyetért korábbi csapattársával, Van Persievel, ugyanis szeretné, ha Pogba az ügynöke helyett saját maga adna választ a jövőjével kapcsolatos kérdésekre.

"Ha Paulnak tanácsolhatnék valamit, akkor azt mondanám neki, hogy te alakítod a jövődet és hallasd a saját hangod."

"Ne hagyja, hogy Raiola beszéljen helyette, állítsa le az ügynökét. Beszéljen ő, adjon egyértelmű magyarázatot a helyzetre, hogy a szurkolók, a csapattársak és a menedzser is tisztában legyen vele, hogy hol van."

Mino Raiola néhány napja a La Repubblica nevű olasz lapban épp a Manchester Unitedet kritizálta, ugyanis arról beszélt, hogy a klub vezetősége egyáltalán nincs tisztában a valósággal, nincsen megfelelő terve a csapat felépítésére, és hogy egyetlen ügyfelét sem vinné most már az alakulathoz, ugyanis az MU „még Maradonát, Pelét és Maldinit is tönkretenné.”

Borítókép: Twitter/RioFerdinand

Forrás: sportbible.com

Sport365.hu - Rio Ferdinand benyújtotta kívánságlistáját a Manchester Unitednek

A napokban kinyitott az átigazolási piac januári időszaka, ilyenkor pedig elkerülhetetlenül is szóba hozzák a Manchester Unitedet a földkerekség legnagyobb sztárjaival. Ezúttal a klub korábbi védője, Rio Ferdinand ajánlott pár játékost az egykor szebb napokat is megélt angol csapatnak. Mint minden Manchester United szimpatizánsnak, úgy Solskjaernak a célja sem lehet más, mint hogy visszavezesse a Vörös Ördögöket a csúcsra.

Videók