Ügynöke már javában keresi Di María új csapatát

Egyre biztosabbá válik, hogy az argentin szélső a nyáron távozik a Manchester Unitedtől - a hírek szerint a PSG, a Barcelona és a Manchester City is vinné.


 
Hiába Di María pocsék szezonja, láthatóan még ez sem tántorítja el az érdeklődőket, akik készek menekülőutat nyújtani a manchesterben csak szenvedő argentinnak. A játékos állítólag még múlt héten utasította ügynökét, hogy mihamarabb találjon neki új csapatot, Jorge Mendes pedig nem tétlenkedett: máris ugrásra készen figyeli a fejleményeket a Barcelona, a Paris Saint-Germain és a Manchester City is.
 
Hogy végül ki lesz a befutó, azt nehéz megjósolni: a PSG kezét a pénzügyi fair-play köti, a Barcelonánál jövő januárig átigazolási embargó van, a City arab tulajdonosa pedig a hírek szerint megelégelte, hogy hiába költ csillagászati összegeket játékosokra, azok rendre csalódást okoznak.
 
Di María tavaly nyáron érkezett a Manchester Unitedhez 60 millió fontért, első öt mérkőzésén háromszor is betalált, azóta viszont látványosan visszaesett a játéka, és gólt is csak egyet szerzett - azt is a harmadik ligás Yeovil elleni FA-kupa mérkőzésen.

Videók