Timo Werner Fernando Torres és Andrij Sevcsenko sorsára jut?

Még az is lehet, hogy átok ül rajtuk.


Timo Wernert komolyan fenyegeti annak a veszélye, hogy hamarosan Andrij Sevcsenko vagy Fernando Torres nyomdokába lép, és nem jó értelemben. Amennyiben a német továbbra is ilyen mértékű hanyatlást mutat be, komoly bajba kerülhet.

A talkSPORT műsorvezetője, Simon Jordan attól tart, hogy Timo Werner egy olyan játékos lesz, akit egyből továbbpasszolnak egy másik klubnak, ha folytatódik a gyenge góllövő szériája.

Werner a nyár folyamán 48 millió fontért igazolt az RB Leipzig csapatától a nyugat-londoni együtteshez, ahol 10 meccsen keresztül nem tudott gólt szerezni.

A játékos legutóbb a Fulham elleni találkozón gyengélkedett. A német a kispadról állt be, a játék képén azonban nem tudott túl sokat javítani.

Jordan attól tart, hogy Werner is áldozatául esik a 9-es mez átkának, mint ahogy az Andrij Sevcsenkoval és Fernando Torresszel történt.

„Ő (Roman Abramovich – a Chelsea tulajdonosa) korábban is részt vett ilyen döntésekben” – mondta a műsorvezető.

„Ha visszatekintesz Torresre és Sevncsenkóra. Vagy Adrian Mutura, akinek a drog lett a végzete.”

„A szezon elején figyeltem Wernert, aki csak árnyéka egykori önmagának.”

Hétfőn olyan pletykák kaptak szárnyra, melyek szerint a kékek klubrekordot érő összegért vennék meg Erling Haalandot a Borussia Dortmundtól. A 20 éves Haaland 2020 januárjában csatlakozott a német együtteshez, ahol eddig 35 gólt szerzett. Haaland esetleges leigazolása azonban nem biztos, hogy befolyásolja Werner státuszát, hiszen a klub részéről még mindig megvan felé a bizalom.
 

Borítókép: GettyImages

Forrás:talksport.com

Sport365.hu - Fernando Torres meglepő átalakulása: El Nino lesz az új Hulk

Az Atlético Madrid egykori játékosa új promóciós videót osztott meg közösségi csatornáin keresztül, ahol észrevehető, hogy Fernando Torres elképesztő átalakuláson ment keresztül visszavonulása után. El Nino már nem egy kisgyerek, sokkal inkább Hulk. 2019-ben Fernando Torres végleg bejelentette a visszaovunálását a Sagan Tosu játékosaként.

Videók