Ten Hag figyelmezteti játékosát: minden a hozzáállásától függ

A holland szerint fiatal játékosának van még miben fejlődnie.


A Manchester United vezetőedzője, Erik Ten hag szerint a klub fiatal tehetsége, Alejandro Garnacho fényes jövő előtt állhat, ehhez azonban a játékos megfelelő hozzáállására is szükség van.

A 18 éves, Alejandro Garnacho mostanában többször is lehetőséget kapott az angol klubban. Az argentin két gólpasszt jegyzett az Asron Villa elleni Angol Ligakupa-mérkőzésen, valamint ő szerezte az Európa Liga csoportkörének utolsó meccsén a Real sociedad elleni mérkőzés egyetlen gólját.

Garnachot mostanában sokan dicsérték, de kritikát is kapott a hozzáállása miatt. Most Erik ten Hag beszélt fiatal tanítványáról.

’Jó volt, hogy pályára lépett, és megmutatta ezt a teljesítményt, és ez hatással volt a játékra. Van azonban néhány dolgon, amin javítania kell” – mondta a Sk Sportsnak.

„Van még mit tanulnia, de egyértelmű, hogy elégedettek vagyunk a fejlődésével, és azzal, ahogy hozzájárul a csapat teljesítményéhez. Azonban minden a hozzáállásától függ. Ha tovább dolgozik, akkor igen, lehetséges (hogy többet fog játszani). Minden nap fejlődni akar. Helyes életvitelt kell folytatnia, de megvan hozzá a képessége” – tette hozzá.

Borítókép: Matthew Peters/Manchester United a Getty Images

Videók