Távoznia kell, hogy „jó legyen mind neki, mind a klubnak”

Anthony Martialnak ideje váltania.


Mason Greenwood berobbanásával Anthony Martialnak a Manchester United kijáratát kellene keresnie, mind ő, mind a klub érdekében.

Legalábbis a liverpooli legenda, John Barnes szerint, de hasonló állásponton van sok Manchester United rajongó is, mivel a tagadhatatlanul tehetséges francia csatár nem találja a megfelelő formáját már egy ideje. Martial küzd ebben az idényben, mindössze 4 gólja van 21 meccsen, míg a 19 éves Greenwood feltünése és Edinson Cavani szerződtetése még inkább háttérbe sorolta őt.

 
Fotó: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

A 25 éves játékos vasárnap a Chelsea elleni 0-0-ra végződő mérkőzésen a kispadon kezdett, míg Greenwood a kezdőben kapott helyet. Martial az utolsó 11 percben állt be, és a meccs után a Sky szakemberei, Graeme Souness, Roy Keane és Jimmy-Floyd Hasselbaink megkérdőjelezték a játékos éhségét és szenvedélyét a játék iránt. Barnes hozzátette véleményét, azt állítva, hogy az újrakezdés mind Martial, mind jelenlegi klubja számára a legjobb lehet.

„Anthony Martial soha nem volt középcsatár, annak ellenére, hogy a Manchester United mindig ott adott neki lehetőséget. Ha Mason Greenwood megjelenését követően nem tud helyet szerezni a kezdőcsapatban szélen, akkor talán itt az ideje, hogy elhagyja a Manchester Unitedet. Manapság rengeteg klubnál vannak a padon sztárjátékosok, akik örülnek, hogy ott lehetnek, de nem tudom, hogy Martial ilyen játékos-e. De azt javaslom neki, hogy a változás jó lehet mind neki, mind a klubnak.”

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Erwin Spek/Soccrates/Getty Images

Videók