Távozna a Tottenham sztárja

A spanyol főváros a legvalószínűbb célpont.


Christian Eriksen elismerte, hogy fontolgatja a Tottenham elhagyását már ezen a nyáron.
 
A dán középpályást folyamatosan a Real Madriddal egy lapon emlegetik a tél óra, ami még erősödött a londoni csapat remek BL szereplése miatt.
 
– Úgy érzem, a karrierem azon szakaszába értem, amikor valami újat szeretnék kipróbálni, – árulta el Eriksen a dán Ekstra Bladet újságnak. – A legnagyobb tisztelettel beszélhetek arról, ami a Tottenhamnél folyik, és maradni sem lenne negatív dolog. De ahogy mondtam, valami újat próbálnék ki.
 
A 27 éves karmester, akinek már csak egy év van vissza a londoni szerződésétől, de jelezte inkább előbb távozna, mint később.
 
– Remélem döntés születik a nyáron, – mondta. – Ez a terv. A fociban nem tudhatod, mikor születik egy ilyen döntés. Bármikor megtörténhet. A legjobb, ha minél hamarabb, de a fociban elhúzódnak a dolgok.
 
A Real Madrid komolyan fel akarja forgatni a középpályáját, és kapcsolatban vannak Eriksennel és a Manchester United Paul Pogbájával is.
 
– A Real Madrid előrelépés, de a Real Madridnak kell felemelnie a telefont, és felvennie a kapcsolatot a Tottenhammel, majd azt mondani, akarjuk Christiant, – folytatta Eriksen. – Utána minden Daniel Levy (a klub tulajdonosa – a szerk.) függ, és kell lennie más kluboknak is. Vagy magam ülök le az asztalhoz, és tárgyalok egy új szerződésről. Nincs sok feltétel, amit a Tottenham ne pipálna ki, szóval ha mennem kell, annak előrelépésnek kell lennie. Ha nincs érdekes ajánlat, miért ne maradnék a Tottenhamnél? Ha új szerződést írok alá, az a feltételektől fog fűggeni.
 
Fotó forrása: Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Videók