Szinte hihetetlen, műteni kell Jack Wilshere-t

A hír talán nem lepi meg annyira az igazán elvakult Arsenal-szurkolókat, miszerint Jack Wilshere-t operálni kell, hosszú kihagyásra számíthat.


Augusztus elején számoltunk be arról, hogy a vártnál súlyosabb az Arsenal angol válogatott középpályásának, a 23 éves Jack Wilshere-nek a sérülése. Akkor két hónap kihagyást jósoltak az Arsenal szakemberei, később a csapat menedzsere, Arséne Wenger elmondta, hogy nem kell megoperálni a futballistát, annak ellenére, hogy szárkapocscsont-repedést fedeztek fel az orvosok a bal lábában.
 
 
Wenger előző héten elmondta, hogy kisebb visszaesést tapasztaltak a játékosnál, most pedig a Daily Mail szerint műteni kell a játékost, akinek a felépülése így hetekkel kitolódik. Közben az Arsenal is megerősítette a híreket, várhatóan három hónapig nem számíthatnak még a középpályásra.
 
Az operációra a következő pár napban kerül majd sor.
 
Az angol középpályásnak ez már a sokadik sérülése, miközben a klub csatára, Danny Welbeck is hosszú kihagyásra számíthat. Roy Hodgson szövetségi kapitány szerint az Európa-bajnokságon sem valószínű, hogy bevethető lesz.

Videók