Sterling a büntetés ellenére is elkötelezte magát

A bajban is hűséges marad.


Raheem Sterling ügynöke elutasította azokat a híreszteléseket, miszerint játékosa a közelgő klub eltiltása miatt távozna a Manchester City csapatától.

Az angol válogatott játékos továbbra is teljesen elkötelezett a City iránt, annak ellenére is, hogy lehetséges az elkövetkezendő két szezonban nem indulhatnak a Bajnokok Ligájában.

A pénzügyi fair play súlyos megsértése miatt kitiltotta a nemzetközi kupaporondról a Manchester Cityt a következő két idényre az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) pénteken.

A határozat szerint a 2020/21-es és a 2021/22-es szezonban nem indulhat az UEFA égisze alá tartozó sorozatban a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős angol klub, amely mellékbüntetésként 30 millió eurós bírságot is kapott. A vezetőség természetesen fellebbez.

Sport365.hu - Addig szórta a pénzt a City, míg kitiltották két évre a BL-ből

A pénzügyi fair play súlyos megsértése miatt kitiltotta a nemzetközi kupaporondról a Manchester Cityt a következő két idényre az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) pénteken. A határozat szerint a 2020/21-es és a 2021/22-es szezonban nem indulhat az UEFA égisze alá tartozó sorozatban a Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős angol klub, amely mellékbüntetésként 30 millió eurós bírságot is kapott.


Ha ez a fellebbezés kudarcot vall, a Bajnokok Ligája bevételeinek hiánya nagy rést hagy a klub pénzügyeiben az elkövetkezendő két évben, ami így veszélyt jelenthet pár labdarúgó megtartására.

Természetesen már beindultak a játékosok körül a pletykák, így van ez Sterling esetében is, akiért a Real Madrid egy 150 millió fontos ajánlatot fog tenni a nyáron az AS értesülései szerint.

A 25 éves labdarúgó azonban úgy tűnik, egyelőre nem megy sehova.

"Raheem kizárólag a Manchester City-re összpontosít, és ebben a pillanatban nem fogja cserben hagyni a csapatát" - mondta Sterling ügynöke, Aidy Ward.

Forrás: Goal.com
Borítókép:James Williamson - AMA/Getty Images

Videók