Solskjaer váltaná Fergusont az MU-nál

Ole-Gunnar Solskjaer szívesen lenne egyszer a Manchester United vezetőedzője. Az egykori MU-klasszis tudja, hogy erre még várnia kell, előbb a Moldéval akar bajnokságot nyerni.


A ex-unitedes labdarúgó most egy norvég alakulatnál tölti négy éves szerződését, ahol a tartalékcsapat irányítását látja el. Az említett kontraktusban azonban van egy olyan pont, amely direkt az egykori válogatott csatár kérésére került bele, mely szerint ha a Premier League-ből hívja őt egy csapat, akkor az élő szerződése ellenére is távozhat a klubtól. Solskjaer egy interjúban elmondta, hogy ezt a kitételt a Vörös Ördögök kedvéért tetette bele kontraktusába.

- Mindig pozitívan nézek a jövőbe. A célom, hogy a Moldéval nyerjek bajnokságot, és ezután egyszer majd a Manchester United menedzsere lehessek. Sokan mondják, hogy őrült vagyok, de nekem ez a természetes gondolkodásmód, ki tuja mi lesz 2, 5, vagy 10 év múlva? Felajánlottak egy állást a Unitednál, amit elfogadhattam volna, de nem tettem, mert az a poszt nem érdekelt, én a csapat menedzsere akarok lenni. Ha egyszer vissza kell térnem a Unitedhez, akkor azt főnökként akarom, hogy én vállalhassam a felelősséget a csapat teljesítményéért - nyilatkozta Solskjaer a Setanta Sportsnak.

Az egykori norvég válogatott csatárnak tehát ambiciózus tervei vannak a jövőre nézve, az azonban, hogy sikerül-e végrehajtania őket, csak a jövőben fog kiderülni.

Videók