Solskjaer elszólta magát Sancho átigazolásának ügyében? - Videó

A Manchester United trénere állítólag a Dortmund játékosáról beszélt a csapat edzésén. A sport365 e heti legolvasottabb témáiból válogattunk. Nr2


A szájról olvasni tudó szakemberek meg vannak győződve arról, hogy észrevették amint Ole Gunnar Solskjaer Jadon Sancho átigazolásáról beszél a Manchester United edzésen.

A nemzetközi sajtó már régóta arról cikkez, hogy a Borussia Dortmund szélsője a nyáron az Old Traffordra költözhet. A Daily Mail legfrissebb információi szerint azonban a két klub között megrekedtek a tárgyalások Jadon Sancho átigazolását illetően.

Az biztos, hogy egyelőre még nem született megállapodás, de a 20 éves angol játékos állítólag szívesen visszatérne Angliába.

Úgy tűnik, hogy a Manchester United vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer valamit tudhat. A csapat egyik edzésén ugyanis úgy fest, elszólta magát, legalábbis azok szerint, akik tudnak szájról olvasni. A norvég tréner a csapat rutinos középpályásának, Nemanja Maticnak magyarázott, a szájáról pedig két szót olvastak le a szakértők: „rendeztük”, illetve „kedden”. Természetesen a szemfüles rajongók számára nem maradt észrevétlen, a felvételek pedig azonnal bejárták az internetet és beindultak a találgatások.

null

'Cash''We've sorted it''Tuesday' pic.twitter.com/rXUFgawI0B

Véleményünk szerint ennyiből azért roppant nehéz lenne megállapítani, hogy egy üzlet valóban küszöbön áll-e már, az azonban biztosra vehető, hogy várhatóak még újabb fejlemények Sancho és a Manchester United románcáról az átigazolási időszak végéig.

Ön szerint már ezen a nyáron megfogja tudni szerezni a Manchester United a tehetséges szélsőt?

Forrás: sportbible

Borítókép: Getty Images

Sport365.hu - Scholes szerint Sancho helyett egy másik játékosra kellene fókuszálnia a Unitednek

A Manchester United legendája, Paul Scholes szerint Jadon Sancho jó fogás lenne a United számára, mégis úgy véli, hogy a Dortmund szélsője helyett más játékost kellene leigazolnia korábbi csapatának. Scholes azon a véleményen van, hogy egykori klubja a jelenlegi átigazolási időszakban nem azokra a pozíciókra keres játékost, amik prioritást élveznének.

Videók