Sérülés is volt a Liverpool szezonnyitóján

Klopp nem hangzott optimistának.


Jurgen Klopp elismerte, hogy kapushiánnyal szembesülhetnek, ha Alisson Becker hosszabb időre kiesik a norwich-i meccs után

Alissonnak a 39. percben kellett lemennie, amikor egy becsúszás közben megsérült a vádlija. Hogy mennyire súlyos, azt még nem tudni, de Klopp nem hangzott optimistanak.

„Nem tudta folytatni, ez nem jó jel, de alaposabban meg kell vizsgálni. Szerdán nem fog játszani, az már biztosra mondható.”

Alisson helyére a 4 napja érkezett Adrian ugrott be, és a kezdő is ő lesz a Chelsea ellen Isztambulban.

Ha érdekli a nyugodt zseni, Jürgen Klopp életútja, tekintse meg négy részes portrésorozatunkat a Liverpool menedzseréről:

 

"Az apám végigüvöltötte a gyerekkoromat” - KLOPP portré I.

Az apjának sosem tudott elég jó lenni, de ez nem bénította meg, sőt talán ebből ered a soha nem fogyó motivációja és lelkesedése. A Liverpool friss BL-győztes edzőjének regényes sztorija.

 

Klopp: „Sokkal jobb vagyok, mint amit hittem magamról!" - KLOPP portré II.

A gyermekkorát megnyomorító apja már nem láthatta, ahogy a fiú történelmet ír szülőhazájában. A Liverpool friss BL-győztes edzőjének regényes sztorija.

 

Klopp: „A Liverpool egy óriási brand, de emellett egy család is.”- KLOPP portré III.

Az egekbe emelte a Dortmundot, majd „kapcsolatuk” megfáradt. Nem félt váltani: 48 év után elhagyta hazáját. A Liverpool friss BL győztes edzőjének regényes sztorija.

 

Klopp: „20 perccel a lefújás után félig részeg vagyok.” - KLOPP portré IV.

6 döntőt bukott el zsinórban, mégsem adta fel. Újult erővel kezdett neki a 2018-19-es szezonnak, amelynek a végén a csúcsra ért. A Liverpool friss BL-győztes edzőjének regényes sztorija.

 

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Videók