Sergio Agüero kész bocsánatot kérni azért, amit az asszisztensnővel tett

A 32 éves dél-amerikai futballista sok kritikát kapott a mozdulat miatt.


Josep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint argentin játékosa, Sergio Agüero kész bocsánatot kérni attól a női asszisztenstől, akinek a vállára tette a kezét az Arsenal elleni, múlt heti bajnokin.

A 32 éves dél-amerikai futballista sok kritikát kapott a mozdulat miatt, amelyre akkor ragadtatta magát, amikor Sian Massey-Ellis a londoniaknak ítélt egy bedobást.

Guardiolát arról kérdezték, hogy Agüero később beszélt-e a partjelzővel és bocsánatot kért-e tőle.

"Nem beszéltem erről Sergióval, de biztos vagyok benne, hogy ha a hölgy rosszul érezte magát emiatt, akkor elnézést fog kérni. Kívülről mindenki ítélkezik, de én tudom, mi volt Sergio szándéka.

Ugyanúgy viselkedett, mint velem szokott egy cserénél vagy akkor, amikor néha megérinti a játékvezetőt vagy egy ellenfelét. Tökéletesen ismerem és tudom, hogy ez számára normális.

Világsztár, de mégis alázatos és az egyik legkedvesebb ember, akit ismerek. Ami ebben a helyzetben fontos, az a szándék. És az ő szándéka normális volt, nem hangzott el semmi sértő"
- nyilatkozott a spanyol szakember.

A Manchester City 1-0-ra megnyerte a múlt heti rangadót, szombaton (ma) pedig a West Ham United otthonában szerepel a Premier League-ben.

Sport365.hu - Agüero, mit tettél? - Felrobbant az internet a csatár viselkedése miatt - Videó

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Manchester City 1-0-ra nyert a vendég Arsenal ellen az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának szombati rangadóján. A mérkőzés mégis egy egészen furcsa jelenttől maradt emlékezetes. Agüero térdsérüléséből visszatérve több mint három hónap után lépett ismét pályára.

Borítókép: Phil Noble - Pool/Getty Images
 

Videók