"Senkinek nem kell aggódnia a Liverpool jövője miatt"

Jürgen Klopp megnyugtat mindenkit.


Az elmúlt szezonban a Liverpool megszerezte első bajnoki címét 30 év után, de ebben az évben a klubnak nem túl fényesen alakul a sorsa. Jürgen Klopp kommentálja a jelenlegi helyzetet.

27 lejátszott forduló után a Liverpool a Premier League hetedik helyén áll, 22 ponttal lemaradva a vezető Manchester City-től és négy ponttal a Bajnokok Ligája helyétől. A csapat öt sima meccset veszített el az Anfielden, ahol 2017. április óta nem kaptak ki a szezon előtt.

"Ez a klub általában nem marad le a Bajnokok Ligájáról. Ez az év egy nagyon nehéz kihívás, ezt tudjuk. De ennek a klubnak a lehetőségei és ereje egészen más kérdés. Senkinek sem kell aggódnia a klub jövője miatt."


Fotó: Alex Livesey - Danehouse/Getty Images

A gyenge szezon olyan találgatásokhoz vezetett, miszerint Sadio Mané és Mohamed Salah is távozik a nyáron. De Klopp nem így gondolja.

"Megértem és tisztelem a kérdéseket, de semmi okunk aggódni. A játéosok hűségesek, és nem fog olyan helyzet előfordulni, hogy valaki azért akar távozni, mert egy szezonon át nem játszunk a Bajnokok Ligájában."

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Videók