Scholes: Özil nem elég motivált

A korábbi Manchester United klasszis szerint, Mesut Özil nem elég motivált, pedig neki kellene a hátán vinnie az Arsenalt.


Paul Scholes online irásában kritizálta a német játékos hozzáállását, akinél motivációs gondok állhatnak a gyenge teljesítményének hátterében.

A világbajnok Özil, 2013 nyarán, 50 millió euróért érkezett Londonba a Real Madridtól, és az első öt mérkőzését két gólt, és három gólpasszt tudott felmutatni, ami bizakodásra adott okot a szurkolóknak.

Scholes úgy gondolja, az Arsenalból hiányoznak a régi, igazi motiváló játékosok.

"Az évek alatt a nagy játékosok, akikben rengeteg lehetőség volt - Patrick Vieira, Thierry Henry, Cesc Fabregas, Robin van Persie - szépen elhagyták az Arsenalt, mert a csapat képtelen nyerni bármit is." - írta Scholes az Evening Standardban.

"Az ilyen játékosok hamar rájönnek, hogy ha bajnokságot akarnak nyerni, akkor máshol kell próbálkozniuk. Ezért is gondolom, hogy Özil rosszul döntött az Arsenallal. Amióta itt játszik, nem látom rajta az igazi motivációt. Neki egy igazi vezérnek kellene lennie. A Real Madridnál minden adott volt, hogy trófeákat nyerjen, az Arsenalnál nem."

Videók