Szerkesztő: Kvanduk Bence
2019. 02. 08. 21:14

Sokan vitatják majd állítását.

Maurizio Sarri ismételten hangoztatta véleményét, miszerint a Manchester City a legjobb csapat Európában mielőtt csapatával az Etihad Stadiumba utazna.

 
Pep Guardiola gárdája csak most szerezte vissza vezető pozícióját a Premier League tabelláján szerdán Everton elleni győzelmükkel, miután a Liverpoolt kergették hetekig.
 
A Chelsea volt az első, amelyik legyőzte a City-t idén a bajnokságban. Decemberben 2-0-ra diadalmaskodtak a címvédővel szemben.
 
Ennek ellenére Sarri csodálata nem csökkent Guardiola csapata iránt, és kijelentette: "Jelen pillanatban, véleményem szerint, a Manchester City a legjobb Európában. Guardiola harmadik szezonját tölti a Premier League-ben. Meg kell próbálnunk leküzdeni a különbséget."
 
A Chelsea ha nyerni tud most, kilenc ponttal lesz a manchesteri kékek mögött. Guardiola korábban azt mondta Sarriék megnyerhetik a bajnokságot, de az olasz nem biztos ebben.
 
- Jelenleg nem hiszem, hogy lehetséges, - mondta Sarri. – Azért tudunk küzdeni, hogy a legjobb négyben végezzünk. Semmi többért. Nyerhetünk valamit, természetesen, de a Premier League a Liverpool és a Manchester City között dől el.
 
A Chelsea decemberi győzelméről is megemlékezett az edző.
 
- Szerencsések voltunk, mert a meccs egy nagyon nehéz pillanatában szereztünk gólt, - mondta Sarri. – Talán megérdemeltük, hogy nyerjünk a második félidőben, de az elsőben szerencsénk volt. Nagyon jól védekeztünk azon a találkozón, mert csak három helyzetük volt. Nem könnyű a Manchester City ellen, hogy ennyire korlátozd őket. Most is nagyon jól kell védekeznünk, és nagyon gyorsan vissza kell szereznünk a labdát. Nagyon jól nyomás alá tudják helyezni az ellenfelet. Ha mi tesszük, szerintem megtaláljuk a területeket. De ez nagyon nehéz.

Legfrissebb híreink


Élő eredmények