„Salahnak ki kell próbálnia magát a Real Madridban”

Egyre több helyen olvasni erről a lehetséges transzferről.


Mohamed Salah fantasztikusan kezdte a szezont a Liverpoollal. Jürgen Klopp a minap azt mondta róla, hogy jelenleg egyszerűen ő a világ legjobb játékosa.

A Liverpool szombaton legyőzte a Watfordot, és Mohamed Salah megint zseniális teljesítményt nyújtott. Az egyiptomi támadó fantasztikus gólt rúgott, és összesen már 10 gólt és 4 gólpassznál ját a szezonban. Benzemán kívül senki sem büszkélkedhet azzal, hogy jobban teljesít, mint a fáraó.

Bár még messze vagyunk a következő nyári átigazolási időszaktól, Gary Neville már máshol látja Salah jövőjét.

„Azt hiszem, Salahnak ki kell próbálnia magát a Real Madridban. Tudom, hogy a Barcelona jelenleg nem a legnépszerűbb. Azt hiszem, a pályafutása vége felé jól mutatna az önéletrajzában, hogy játszott a Real Madridban is. Elképesztő munkát végez Liverpoolban. Úgy érzem azonban hamarosan váltani fog, és a PSG, Real Madrid vagy a Barcelona lesz érte a befutó. De lehet, hogy tévedek.”

„A Premier League gyengébb lenne, ha távozna. Ha megnézzük Cristianót, David Beckhamet, Kylian Mbappét, ez nem csak a pénzről szól. Van egy projekt, és van valami, amit egyszerűen nem akarnak kihagyni a karrierjük során. Játszaniuk kell egy bizonyos klubban.”

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók