Roy Keane felbecsülhetetlen reakciója az Aston Villa ünneplését látva - Videó

Maradjunk annyiban, hogy nem volt elragadtatva az egykori Vörös Ördög, aki rendesen odaszúrt a birminghami együttesnek.


A Manchester United legendája, Roy Keane nem volt elragadtatva az Aston Villa játékosaitól, akik úgy ünnepelték a bennmaradást, mintha a Premier League-et nyerték volna meg. Keane reakciója zseniális.

Dean Smith együttese 1-1-es döntetlent játszott a West Ham Uniteddel vasárnap, így pedig az Evertont 3-1-re legyőző Bournemouth és az Arsenáltól 3-2-re kikapó Watford csatlakozott a már fordulókkal korábban kieső Norwich Cityhez

A lefújást követően az Aston Villa játékosai az öltözőben ünnepelték a bennmaradást, de legalább úgy mintha megnyerték volna a Premier League-et. Az egykori Vörös Ördögnek nem is nyerte el a tetszését.

null

This is what it means. #AVFC pic.twitter.com/IaemNWWaeL

 

null

What a team! pic.twitter.com/721YxdII84

 

null

The boys. #AVFC pic.twitter.com/zgafNbBvZd


Keane szakértőként volt jelen vasárnap a Sky Sports műsorában, és elég látványosan kinyilvánította, hogy mit gondol az esetről, miközben a felvételeket figyelte a stúdióban. Maradjunk annyiban, hogy nem volt túl lelkes.

"hűha, azt képzeld el, milyen ünneplés lesz, ha egyszer majd nyernek is valamit!"

"Ezért nem nyernek soha semmit" - mondta a Manchester United legendája, aki 2014-ben segédedzőként dolgozott egy rövid ideig az Aston Villa csapatánál.

null

Roy Keane's reaction to Villa's celebrations - disgusted shake of the head, "it's why they never win anything" - is a late contender for highlight of the season


"Nagy változások történtek a klubnál tavaly nyáron, és az építkezés mindig időbe telik. Bennmaradtak, ez nagy eredmény szóval ünnepeljenek. A csúcsról könnyű leesni, de sok szerencsét kívánok nekik."

null

"Celebrations a bit over the top" Roy Keane's reaction to Aston Villa celebrating surviving relegation pic.twitter.com/4uf0FRiYhm


Kép: Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Forrás: sportbible

Sport365.hu - Az Aston Villa edzője frappáns választ adott Grealish jövőjével kapcsolatban

Az Aston Villa menedzserének alighanem csak egy dolog járt a fejében, amikor vasárnap a csapat legnagyobb sztárjának, Jack Grealish-nek a jövőjéről kérdezték. A West Ham - Aston Villa találkozó a birminghami együttes szempontjából még cseppet sem volt tét nélküli, ugyanis könnyen kieshettek volna a Premier League-ből. Grealish a 84.

Videók