Roy Kean: A Tottenham DNS-ében van a csalódás

Kegyetlen őszinteség, vagy ez már túlzás?


Roy Kean ismét kőkeményen kritizálta a Tottenham csapatát, miután csütörtök este José Mourinho tanítványai megint nem tudtak nyerni.

A Spurs egyetlen kaput eltaláló lövés nélkül hozta le 0-0-s döntetlenre a Bournemouth elleni mérkőzést, ami azt is jelenti, hogy búcsúzhatnak a Bajnokok Ligája való szerepléstől a következő évben.

Sport365.hu - Négy hónap után Mourinho csapata ellen szereztek pontot

A Tottenham Hotspur meglepetésre nem bírt a kiesés ellen küzdő Bournemouth-szal az angol labdarúgó Premier League 34. fordulójának csütörtöki játéknapján. A hazai csapat ugyan sorozatban kilencedik meccsén maradt nyeretlen, de február vége óta először szerzett pontot. Ezzel együtt továbbra is a 18., kieső helyen áll. A visszatérés óta hullámzóan teljesítő Tottenham jelenleg a kilencedik.

A Sky Sports szakértőjeként dolgozó Kean nem kímélte a Tottenham csapatát.

"A Tottenham ma szerencsétlen volt. A Bournemouth jobban harcolt. Ez a Tottenham DNS-ében van, hogy folyamatosan csalódást okozzanak a szurkolóiknak. Jelenleg a kilencedik helyet foglalják el, azt teljesen meg is érdemlik."

"Megdöbbent engem ez a mutatott játék, Mourinhónak nagyobb gondjai vannak, mint hiszi. Az egyetlen vigasz számukra, hogy ennél már nem lehet rosszabb."

Forrás: talksport.com
Borítókép: Alan Hayward/MI News/NurPhoto via Getty Images

Videók