„Ronaldo szerződtetése tönkretette Solskjaer munkáját”

A portugál érkezésével minden megváltozott.


Paul Merson biztos abban, hogy Ole Gunnar Solskjaernek volt terve a szezonra. Mindezt azonban Cristiano Ronaldo szerződtetése tönkretette.

A Watford elleni 4-1-es vereség után a Manchester United igazgatótanácsa úgy döntött, hogy meneszti Ole Gunnar Solskjaert. Sokak szerint ez várható volt, mivel már a szezon kezdete sok kívánnivalót hagyott maga után, és a United tizenkét forduló után sem tudta összeszedni magát.

Az Arsenal korábbi játékosa, Paul Merson azonban sajnálja Solskjaert, és úgy véli, hogy a 36 éves Cristiano Ronaldo szerződtetése tette tönkre a norvég manchesteri karrierjét.

„Sajnálom őt. Tavaly másodikok lettek, és egy erős átigazolási időszakot zártak, megkapták Jadon Sanchót, akit sokáig üldöztek, és Raphael Varane-t. Egyértelmű volt, hogy Solskjaernek volt egy terve arra vonatkozóan, hogyan akarja játszatni a csapatot. Rashford az egyik oldalon, Sancho a másikon és Greenwood vagy Cavani elől. Aztán az utolsó pillanatban betoppant Ronaldo, és lerombolta ezeket a terveket. A United nem lett jobb Ronaldóval.”

Cristiano Ronaldo was blamed by Max Allegri for holding Juventus back and  he couldn't stand
Fotó: akhbarkora.com

Érdekesség:
Cristiano Ronaldo csatlakozott a Juventushoz:
- Allegrit kirúgták
- Sarrit kirúgták
- Pirlo-t kirúgták
Cristiano Ronaldo csatlakozott a Manchester Unitedhez:
- Solskjaert kirúgták

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Cristiano Ronaldo/Facebook

Videók