„Ronaldo legalább annyi problémát okoz Solskjaernek, mint amennyi megoldást nyújt”

Jamie Carragher szerint nem Ronaldo lesz a kulcs a bajnoki cím megnyeréséhez.


Jamie Carragher úgy gondolja, Cristiano Ronaldo visszatérése nem csak pozitív változásokkal jár ebben a szezonban Ole Gunnar Solskjaer számára.

A 36 éves játékos a nyári átigazolási időszak lejárta előtt írt alá egykori együtteséhez. A portugál 12 év után tért vissza az Old Traffordra és a csapat elmúlt 3 mérkőzésén 4 gólt szerzett. A rajongók szinte biztosra veszik, hogy Ronaldo érkezése egy újabb sikerszéria kezdete, Jamie Carragher, azonban nem annyira biztos ebben. A Telegraphnak megkérdőjelezte, hogy Cristiano Ronaldo érkezésével a Vörös Ördögök közelebb kerülhetnek a bajnoki cím megszerzéséhez.

„Cristiano Ronaldo visszatérése az Old Traffordra, az ezzel járó eufória ellenére, annyi problémát okoz majd Ole Gunnar Solskjaer számára, mint amennyi segítséget nyújt” -fejtette ki.

„A United számára a tágabb kérdés az, hogy Ronaldo érkezésével a csapat közelebb kerül-e ahhoz, hogy újra megnyerje a bajnoki címet és a Bajnokok Ligáját. Az első meccsek tanúsága alapján, bár az első öt mérkőzésükből hármat megnyertek, nemet mondanék. Ronaldo meccsnyerő képessége elkerülhetetlenül megerősíti a Unitedet. Egyedül az ő érkezése azonban nem lesz elég ahhoz, hogy a United a bajnoki cím megszerzésére esélyes csapattá alakuljon” – tette hozzá.

A korábbi Liverpool-védő kijelentette, hogy míg a másik három csapatnak „azonosítható és rendezett” játékstílusa van, a Manchester United ugyanakkor briliáns személyiségekből álló csapat, akiket még „kollektív erővé kell formálni”.

Hozzátette Ronaldo érkezésével több játékos struktúrába való beillesztése is kérdésessé vált. Ilyen Pogba, Jadon Sancho, Marcus Rashford és Edison Cavani.

Forrás: dailymail.co.uk

Borítókép: Facebook.com/Manchester United

Videók