Rio Ferdinand visszatérhet

Kulcsszerepet szánnak neki a Vörös Ördögöknél.


Rio Ferdinand visszatérhet az Old Traffordra hivatalos minőségben, szellőztette meg a The Daily Mail, mely állítja, hogy a Manchester United ügyvezető alelnöke, Ed Woodward már beszélt is a védővel, hogy visszacsábítsa a klubhoz.
 
A lap továbbá állítja, hogy a Glazer család, a klub tulajdonosai is szeretnék, ha a mostani szakértő visszatérne sikerei helyszínére. A játékos négy éve vonult vissza, de fontos eleme lehet az újjáépítésnek, mely szükséges ahhoz, hogy visszakerülhessen a United oda, ahol érzésük szerint a helye van: a sportág tetejére.
Fotó forrása: John Peters/Man Utd via Getty Images
Fotó forrása: John Peters/Man Utd via Getty Images
 
Ferdinand szerepe az lenne, hogy segít kialakítani az átigazolási politikát a Vörös Ördögöknél, és a tárgyalásokba is bevonnák. Emellett közvetlen összeköttetésben lenne az edzővel. Kapcsolata egyébként sem rossz a jelenlegi trénerrel, Ole Gunnar Solskjaerrel, akivel 2002 és 2007 között együtt játszott.
 
Mindemellett Mike Phelannal és Darren Fletcherrel is fontos pozíciókról tárgyal a klub, az angol sajtó úgy hiszi, ezzel közvetlen kapcsolatot szeretnének teremteni a jelen és a Sir Alex Ferguson-éra között. Napjainkban láthatunk is példát arra, hogy ez működik is, vegyük példának az Ajaxot, de a kritikusok úgy gondolják, a Unitednek nem vissza, hanem előre kellene most már tekintenie.

Videók