Real Madrid: Mourinho ismét a Chelsea-nél köthet ki - sajtóhír

A Goal.com labdarúgással foglalkozó nemzetközi szaklap azt állítja, hogy a londoni Chelsea csapata komolyan gondolkozik José Mourinho újbóli szerződtetésén.


A lap internetes kiadásában megjelenő hírben azt taglalja az újság munkatársa, hogy a portugál trénernek mennyi esélye lehetne a visszatérésre a londoni csapathoz. Mint ismeretes Mourinho 2004 és 2007 között már volt a londoni kékek vezetőedzője. A Chelsea-t három év alatt 185 mérkőzésen dirigálta, amelyből 124-et győzelemmel zárt.

Angliai karrierje alatt 2 Premier League-et, 1 FA Kupát, 2 Ligakupát és 1 Comminity Shieldet nyert.

A portugál szakember 2008 óta ül a Real Madrid kispadján: Primera Divisiónt, Király Kupát és Szuperkupát is nyert a Spanyolországban, de sikerei ellenére egyöntetű a sajtó állítása, miszerint Mourinho az idény végén távozni fog Madridból.

Hogy Madridból Londonba vezet-e az útja a Mourinhónak azt nem lehet egyelőre biztosra megmondani, de talán több valószínűsége van ennek, mint az, hogy a PSG-nél vagy a Manchester Unitednél fog dolgozni a jövőben.

A Goal.com egyébként a hír kapcsán pedzegette azt is, hogy Mourinho csak akkor érkezhet Londonba, ha Frank Lampard is marad a kékeknél és szerződését meghosszabbítja.

További érdekes átigazolási hírek és pletykák.

Videók