Ranieri: Megértem Kantét, de Vardy a példa

A Leicester City olasz menedzsere, Claudio Ranieri csalódottan vette tudomásul N'Golo Kanté távozását, ugyanis szerette volna, ha a csapat a BL-szezonban még egyben marad.


 

 
 
„Előfordul, hogy távozik egy csapat egy-egy meghatározó játékosa, de reméltem hogy mindenki megfogadja a tanácsomat, ami az volt, hogy éljük át közösen a Bajnokok Ligája izgalmait. Aztán mindenki szabadon eldöntheti, merre menjen tovább a következő nyáron” – mondta Ranieri az olasz Gazzettának.
 
„Nyilván érthető, hogy ha egy olyan klub hív, mint a Chelsea, az nem hagy hidegen senkit.”
 
 
„Ez szinte felfoghatatlan, ezzel mutatta az utat a többieknek. Mehetett volna az Arsenalba, több pénzt kereshetett volna, és talán ez volt az utolsó esélye, hogy egy globálisan elismert klubban szerepeljen, de ő maradt. Ez számomra legalább akkor tett, mint az, hogy Gigi Riva a gigászok érdeklődése ellenére anno maradt a Cagliariben. Köszönettel tartozunk Vardynak ezért.”
 
Ranieri csak remélni tudja, hogy ezek után már mindenki Vardy példáját követi majd, beleértve algír játékmesterét, Rijad Mahrezt is, aki szerinte csak a csapatra koncentrál az ausztriai edzőtáborban.

Videók