Ragnick elmondta, miért lenne izgalmas Nagelsmannak a Tottenham

A Manchester United korábbi megbízott menedzsere több érvet is mondott egykori kollégájának.


Továbbra sem dőlt el hol folytatja edzői pályafutását Julian Nagelsmann, akivel kapcsolatban legutóbb arról lehetett olvasni, hogy a Chelsea kispadjára biztosan nem ül le, mert megszakadtak a tárgyalások a két fél között.

Az egyik lehetséges opció a városi rivális Tottenham irányítása lehetne, amivel kapcsolatban most korábbi kollégája, Ralf Ragnick mondta el a véleményét.

„Több szempontból egy izgalmas klub a Spurs” – mesélte a Sky Sports Germanynek

 

 

„Valószínűleg nekik van az egyik legmodernebb és legcsodálatosabb stadionjuk a világon jelen pillanatban. Az övék az egyik legjobb edzőközpont napjainkban és Daniel Levy is ott van, aki hosszú, hosszú évek óta vezeti a klubot.”

„Ha valóban őt akarják, fontos, hogy legyen mellette egy sportigazgató, aki támogatja őt. Ez egy nagyon, nagyon izgalmas történet lehet. Sok lehetőség van a fejlődésre, és nem egy olyan klubról beszélünk, ahol elvárnák tőle a bajnoki címet, vagy második helyezést.”

A nemrég Bayern Münchentől menesztett fiatal edző tavaly bajnokságot nyert a bajorokkal, míg 2020-ban a Bajnokok Ligája elődöntőjébe vezette az RB Leipzigot.

Borítókép: Getty Images /  picture alliance

Videók