"Pogba nem lehet boldog, sem a játékidejével, sem a posztjával"

Deschamps szerint Pogba nem lehet elégedett Manchesterben.


Didier Deschamps francia szövetségi kapitány szerint Paul Pogba nem lehet elégedett jelenlegi helyzetével a Manchester United labdarúgócsapatánál.

A 27 éves középpályás klubja hét bajnokijából négyszer, három Bajnokok Ligája-mérkőzéséből pedig mindössze egyszer volt kezdő, a jövőjével kapcsolatban pedig hónapok óta folyamatosak a találgatások.

"Olyan helyzetben van, amelyben nem lehet boldog, sem a játékidejével, sem a posztjával" - fogalmazott a világbajnok nemzeti csapat edzője. Elmondta, játékosa nem a legjobb időszakát éli, volt néhány sérülése, elkapta a koronavírust, ami miatt újra meg kell találnia a ritmust. "Én nem aggódom, mert amikor egy játékos nem érzi jól magát a klubjánál, boldogan jön a válogatottba. El fogja mondani az érzéseit, és ahogy ismerem, jó irányba fognak haladni a dolgok" - tette hozzá Deschamps.


Fotó: Frederic Stevens/Getty Images

A franciák szerdán Finnországgal találkoznak felkészülési mérkőzésen, majd szombaton és jövő kedden a Nemzetek Ligájában szerepelnek az Európa-bajnok Portugália, majd Svédország ellen.

Borítókép: Visionhaus/GettyImages

Videók