Pogba Mourinhoról nyilatkozott a meccs után

A Cardiff felett aratott győzelmet a United.


Mourinho kedden rúgták ki, miután két és fél évig irányította a vörös ördögöket. A pletykák szerinte nem volt a portugál viszonya felhőtlen a csapat legismertebb játékosával, Pogbával.
 
Tavaly még a második helyet elcsípték Pogbáék, de az idei pocsék szezonkezdés Mourinho állásába került. Szeptemberben a volt edző kijelentette, Pogba nem lesz ismét kapitány, majd a következő napon kemény szóváltás zajlott a francia és a portugál között az edzőpályán.
 
- Trófeákat nyertünk Joséval, és ezt szeretném megköszönni neki, - nyilatkozta most a francia. - Fejlődtem nála, emberileg is, és ennyi. Ez már a múlt, ezt szeretném neki megköszönni. Szerintem ezt minden játékos így gondolja, és most a következő meccsünkre koncentrálunk.
 
Paul Pogba természetesen új edzőjéről is beszélt a United 5-1-es Cardiff felett aratott győzelme után, mely egyben Ole Gunnar Solskjaer első mérkőzése volt a manchesteriek edzőjeként.
 
- A csapat nagyszerűen teljesített, és boldogok vagyunk, hogy így alakult az edzőnk első meccse, - idézi a BBC Sports. - Fontos, hogy így folytassuk. Nem tehetjük meg, hogy így játszunk, és nyerünk négy góllal, majd a következő meccset elveszítjük.

Pogba már arról beszél, hogy csak arra koncentrál, hogy a United visszatérjen a tabella tetejére. 

Videók