Pedro készen áll az új kihívásra

Az AS Roma csapatában bizonyíthat a következő szezonban a spanyol támadó.


Pedro Rodriguez a közösségi médián keresztül megerősítette Chelseából való távozását, és várhatóan a jövő héten aláírja új szerződését az AS Roma együttesénél.

A szélső szerződése öt év után lejárt a Stamford Bridge-en, így szabadon távozhat új klubjához. Pedro ezen a héten átesett egy műtéten, miután a FA Kupa döntőjében a válla megsérült.


Fotó: Michael Regan/Getty Images

"Öt csodálatos év után véget ér a Chelsea FC-és pályafutásom. Nagyon köszönöm a klub igazgatóságának, az edzőimnek és a csapattársaimnak, és természetesen a rajongóknak: köszönöm a tapasztalatot, hogy egy család tagja vagyok. Nagyon boldog voltam itt, otthon éreztem magam. Nagy megtiszteltetés volt számomra ebben a klubban játszani, és nyerni Premier League, FA Kupa, Európa liga címet és természetesen ebben az elképesztő bajnokságban pályára lépni. Remekül döntöttem amikor ide igazoltam, hiszen felejthetetlen emlékekkel távozom. Biztos vagyok benne, hogy ahogy jönnek az új kihívások úgy a győzelmek is fognak. Nagyon elégedett vagyok a karrierem ezen szakaszával, és nagyon izgatott vagyok a következő úticélom előtt. Köszönetet szeretnék mondani és sok szerencsét a jövőben! Hajrá Blues!!"


Fotó: Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Videók