Paul Scholes megnevezte a legjobb csatárt, akivel valaha együtt játszott

A Manchester Unitednél rengeteg csatár megfordult, de volt egy, aki...


Paul Scholes Ruud van Nistelrooy-t nevezte a legjobb csatárnak, akivel karrierje során együtt játszott a Manchester Unitedben.

A középpályás a pályafutása alatt 11 bajnoki címet ünnepelhetett a Vörös Ördögökkel, valamint két Bajnokok Ligája trófeát emelhetett a magasba. Ezzel a klub történetének egyik legjobb játékosává lépett elő.

Az Old Traffordon töltött ideje alatt, Scholes a világ legjobb támadóival játszhatott együtt, köztük olyan nevekkel, mint Eric Cantona, Andy Cole, Dwight Yorke, Wayne Rooney, Carlos Tévez vagy éppen Robin Van Perise.


Fotó: John Peters/Manchester United via Getty Images

Úgy véli azonban, hogy Van Nistelrooy mind közül kiemelkedett, és a hollandot nevezte a legjobb csatárnak, akivel valaha együtt játszott.

"Ez könnyű. Nem akarok tiszteletlen lenni másokkal, mert játszottam néhány csodálatos játékossal. Andy Cole, Dwight Yorke, Ole Gunnar Solskjaer, de mindig úgy gondoltam, hogy Ruud van Nistelrooy a legjobb. Amikor vele játszottam, egyszerűen tudtam mit akar, merre fut, hova akarja a labdát. Elképesztő befejező csatár. Ez az ember mindig éhes volt a gólszerzésre. Az élete a gólszerzésen alapult."


Fotó: Ross Kinnaird/Getty Images

Scholest megkérdezték arról is, amit a Manchester United, a Chelsea és a Liverpool rajongók rendszeresen vitatnak - ki volt a legjobb középpályás Scholes, Frank Lampard és Steven Gerrard közül?

Erre mindössze csak annyit válaszolt: "Stevie és Frank természetesen."

Forrás: manchestereveningnews.co.uk
Borítókép: Matthew Ashton - PA Images via Getty Images

Videók