Őrült csatárkeresésben az Arsenal: Cavani, Welbeck vagy Rémy is érkezhet

Miután Olivier Giroud vélhetően hosszú hónapokra kidőlt, az Arsenal új támadó után nézhet az átigazolási piacon. A sajtó Danny Welbeck, Loic Rémy és Edinson Cavani nevét dobta be.


Amint arról mi is beszámoltunk, Olivier Giroud, az Arsenal francia válogatott csatára megsérült az Everton elleni hétvégi bajnoki hajrájában. A lapok arról írnak, a támadó bokájában eltörött egy csont, emiatt három hónapig lesz harcképtelen, ezt azonban Arsene Wenger nem erősítette meg. Az viszont biztos, hogy Giroud nem játszik ma este a Besiktas elleni BL-selejtező visszavágóján.

A nemzetközi - de főleg az angol - sajtó azonnal el is kezdett találgatni, kit igazolhat a francia helyére az Arsenal. Az Express Edinson Cavani nevét, és 50 millió fontos vételárat dobott be.Az uruguayi állítólag elégedetlen a PSG-nél azzal, hogy Zlatan Ibrahimovic a középcsatár, nem pedig ő, így akár el is hagyná a franciákat.

A másik név (Daily Mail) Danny Welbecké. A Manchester United angol válogatott támadójáról már napokkal ezelőtt olvasni lehetett, hogy nem akarja a MU kispadját koptatni az egész szezonban Wayne Rooney és Robin van Persie mögött,így megfelelő ajánlat esetén hajlandó lenne elhagyni nevelőegyesületét. Igaz, Welbeck sem klasszikus középcsatár.

A harmadik név (The Guardian) Loic Rémyé. A QPR csatára lenne a legolcsóbb opció (kb 8.5 millió font), ám ő nyilván képességileg is szerényebb. Igaz, ha az embert Özil, Alexis Sánchez, vagy Theo Walcott tömi labdával, az más kávéház, mint amiben eddig fogyasztott Rémy...

Videók