Óriási háború indulhat az angol válogatott védőért

Már tavaly is nagy kérője volt.


A Leicester City védőjének, Harry Maguire-nek valószínűleg a most hétvégi lesz utolsó meccse a csapat színeiben, mivel négy Premier League óriás is kész licit háborúba menni érte, írja a The Sun.
 
A Manchester United, a Tottenham, az Arsenal és a Chelsea (mely még mindig reméli, hogy elkerülheti a FIFA eltiltását) is nagyon szeretné soraiban tudni Maguire-t. De a Leicester továbbra sem adná kevesebbért a 26 éves játékost, mint 69 millió euró, ami rekord összeget jelentene egy brit védőért.
Fotó forrása: Michael Regan/Getty Images
 
Mióta csatlakozott Maguire a Leicesterhez a Hulltól 2017-ben, az egyik legkeresettebb védő lett az angol élvonalban, és létfontosságú szerepet játszott az angolok világbajnoki szereplésében is, többek közt a svédek ellen gólt is szerzett.
 
A télig még a Manchester Unitedet irányító Jose Mourinho is nagyon szerette volna már leigazolni a vb teljesítménye miatt, de a klub visszalépett a Leicester által követelt 75 millió miatt. A portugál tréner utódja, Ole Gunnar Solskjaer viszont szintén akarja Maguire-t, mivel újjá építené csapatát a következő szezonra, és az Old Trafford vezetősége zöld utat adott a norvégnak, hogy klubrekordot jelentő összeget költsön rá. Most viszont komoly ellenfelekkel kell majd szembeszállniuk a szignójáért.

Videók