Olyan, mint Cristiano Ronaldo, egy görög Isten, aki nagy erősítés lesz

Egy deka fölösleg sincs rajta, tiszta izom és őrült módon tud futni.


Edinson Cavanit két dolog mindig nagyon jól jellemezte: a munkamorálja és a gólérzékenysége. A számok önmagukért beszélnek.

A PSG történetének legjobb góllövője 200 góllal. 104 gól a Napoli színeiben 138 meccsen, Maradona mögött van 11 góllal, míg a listavezető Dries Mertens mögött 23 találattal van lemaradva. Csak Luis Suárez (60 gól) előzi meg az Uruguayi nemzeti együttesben, ahol 116 mérkőzésen 50 gólig jutott. Mindezt a Palermóban még 37 góllal fűszerezte meg.

Az Athletic értesülései szerint, akik több olyan klubok közeli forrássaival is kapcsolatba léptek amelyekben Cavani megfordult, egyértelmű választ kaptak a játékos minősítésére: ő egy vadállat!

"Nincs rajta zsír, tiszta izom, mint egy görög Isten. A Testzsír százaléka szinte nulla. Fitt és intenzív, hihetetlen a levegőben és őrült sebességgel tud futni" - mondta egy Cavanihoz közeli ismerős, aki doglozott vele a PSG-nél.

Távozása a Parc des Princes-ből nem volt olyan idilli, mint amire számítani lehetett, mivel a klub történelmének egyik legjobb játékosa volt. Nem kapott szerződéshosszabbítási ajánlatot, mivel Mauro Icardi érkezésével már nem számoltak vele. A közösségi hálózatok jól beszámoltak a hozzáállásáról, és a Manchester United most profitálni fog ebből. A hetes mezt fogja viselni az Old Traffordon, olyan legendák után, mint Cantona, Becham vagy Cristiano Ronaldo.

"A Napoliban a játékosok többsége éppen végzett az edzéssel és golfozni kezdtek vagy bármi ilyesmi. Ő pedig elkezdett plusz köröket futni, ő érkezett elsőként és távozott utoljára. Olyan, mint Cristiano Ronaldo, mindig a testére összpontosított, példaértékű profi és kissé önző a pályán. Minden büntetőt ő akar lőni, és minden támadost is ő szeretne befejezni, igazi gyilkos a pályán. Ezenkívül nagyon jó csapattárs, hiányzott a társaknak, amikor távozott. A rajongók dühösek voltak, amikor a PSG-hez ment..." - mondja a Cavanihoz közel álló forrás.

Hamarosan kezdődik a United új "görög Istenének" története.

Forrás: as.com
Borítókép: Aurelien Meunier/Getty Images

Videók