Napi cukiság: Gyerekek interjúvolták meg Rashfordot - Videó

A Manchester United csatára elárulta azt is, hogy mi a véleménye a városi riválisról.


A közelmúltban egy rakás manchesteri gyerek abban a szerencsés helyzetben volt, hogy a United csatárától, Marcus Rashfordtól kérdezhettek személyesen.

A gyerekek egy cseppet sem jöttek zavarba az angol támadó láttán, akitől bátran kérdezgettek. Az egyik kisfiú oly annyira nem volt szívbajos, hogy az angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzését hozta fel, amelyen Pep Guardiola csapata 3-1-re győzte le Rashfordékat az Old Traffordon.

"El tudod hinni, hogy a Manchester City legyőzött titeket 3-1-re?" – kérdezte a szemlátomást City szimpatizáns szemüveges kissrác. Erre a 22 éves támadó nevetve annyit válaszolt, hogy nekik is sikerült már ilyen arányban legyőzni a városi riválist.

Ezzel a válasszal azonban nem érte be a fiatalember, ezért megkérdezte Rashfordtól, hogy miért nem szereti a Cityt.

"Nem arról van szó, hogy nem szeretem a Manchester Cityt. Bonyolult ez számomra, mert a családomban vannak, akik a Citynek szurkolnak. De ez van. Én mindig a Unitedért rajongtam, szóval amint megtudtam, hogy a klub akar engem, nem volt kérdés, hogy hova igazolok."

Azonban akadt pár egészen mókás kérdés, amiken természetesen Rashford nevetve, de készséggel válaszolt. Például, hogy van-e kockahasa a támadónak. A Vörös Ördög továbbá beismerte, hogy hiába tett szert jelentős hírnévre, az édesanyja ugyanúgy megszidja, mint korábban, ha rossz fát tesz a tűzre. Azt pedig kizártnak tartja, hogy csapattársa, Jesse Lingard jobb lenne nála a Call Of Duty nevű játékban.

Football on BT Sport on Twitter

Do you have a six pack?" @MarcusRashford being interviewed by kids is our new favourite thing! https://t.co/eqQryjCxqA


A videóból kiderül az is, hogy Rashford nem örül annak, hogy a rivális Manchester Cityt két évre kizárták az európai kupákból.

"Nem örülök neki, hiszen vannak barátaim, akik a Cityben játszanak, ezért nem jó látni, ami velük történik."

Rashford emellett dicsérte Pep Guardiolát is, ugyanis véleménye szerint a Premier League regnáló bajnoka szerencsésnek érezheti magát, hogy olyan edzője van, mint a spanyol szakember.

Borítókép: sportbible
Forrás: sportbible

Videók