Moyes két játékost is elcsábítana a Unitedtól

Az Everton és a Manchester United korábbi, a Sunderland jelenlegi menedzsere elmondta, hogy szeretné leigazolni két korábbi játékosát.


 

 
 
Nem túl nagy meglepetés, de a Sam Allardyce helyére érkezett menedzser egyik kiszemeltje az a Marouane Fellaini, akit még Moyes hozott Angliába, 2008-ban az Evertonhoz igazolta, majd 2013-ban vitte magával a Manchester United csapatához is.
 
A United menedzsereként ő adott először lehetőséget Adnan Januzajnak, akit szintén szeretne megszerezni. 2013-ban először kezdett a United csapatában Januzaj és rögtön két gólt szerzett a Sunderland elleni bajnokin.
 
„Ha bármelyikük szívesen érkezne hozzánk, örömmel látom őket, hiszen fantasztikus játékosok” – mondta Moyes a belga duóról. 
 
Fellaini egyébként játszott, sőt, gólt is szerzett a United Galatasaray elleni meccsén, Januzaj viszont el sem utazott a csapattal Svédországba.
 
A Sunderland egyébként még egyet sem igazolt nyáron, de Moyes szerint hamarosan érkeznek majd az erősítések. 
 
„Hatalmas potenciál rejlik a Sunderlandben, de sokat kell fejlődnünk. Nyerni akarok, ez a legjobb érzés a világon. Nekem van a negyedik legjobb nyerési mutatóm az angol bajnokságban, nem akarom ezt elrontani. Lehet, hogy eleinte csúnyán, de később szórakoztatva szeretnénk három pontokat gyűjteni” – mondta még Moyes első sajtótájékoztatóján.

Videók