Mourinho keményen helyretette Paul Scholest

A United korábbi ikonja Paul Pogbát krizálta.


A Pogba teljesítményével elégedetlenkedő Scholes megkapta a magáét a portugál trénertől, írja a Rangadó.
 
A korábbi Manchester United-legenda, Paul Scholes jelenleg a BT Sport csatornánál dolgozik szakkommentátorként, és nem rest kritikát megfogalmazni a játékosok iránt, még akkor sem, ha éppen korábbi csapata egyik legjobbjáról van szó.
 
Nem történt ez másképp szombat este sem, miután a Manchester United 0-0-ra végzett hazai pályán a Southampton ellen – Scholes Paul Pogbát nézte ki magának.
 
– Pogba a Juventusban csúszott-mászott, harcolt, sokat futott, de a játéka nagyban függött Pirlótól – kezdte a visszavonult labdarúgó – Angliában azt kérik Pogbától, hogy ő szervezze a játékot, pedig egyáltalán nem olyan, mint Pirlo, Modric vagy Toni Kroos. Sokkal többet kellene játékban lennie, meccseket kellene eldöntenie, ezt várná mindenki egy 90 millió fontos embertől. Arra is kíváncsi vagyok, hogy ugyanúgy edz és figyel magára, mint a Juventusban, mert az MU-nál többnyire végigkocogja a meccseket.
 
A United vezetőedzője, José Mourinho természetesen nem hagyta szó nélkül a kritikát és az Everton elleni győztes találkozón visszaszólt a legendának.
 
– Paul Scholes csak kritizálni tud. Tény, nem mindenki olyan fenomenális, mint amilyen ő volt a pályán. Pogba folyamatosan arra törekszik, hogy a lehető legjobbját nyújtsa, ez valamikor sikerül, valamikor nem, ilyen a futball. Ha Scholes egyszer edző lesz, remélem, hogy csak negyedannyi sikere lesz, mint nekem. Szerintem ő azzal már boldog lenne. Scholes fenomenális futballistaként kerül a történelembe, nem fenomenális szakértőként – idézi a portugál trénert a The Guardian.
 

Hatalmas gólokkal nyert a United - videó " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

Nem igazán találta a formáját José Mourinho együttese az utóbbi néhány fordulóban, sorozatban három döntetlent értek el, ami mindennek számít csak jó eredménynek nem. A kisebb gödörből az új év első napján próbált kimászni a United, és tette ezt sikerrel. Martial és Lingard szépségdíjas góljaival az Everton otthonából hozták el a három pontot.

Videók