Mourinho gólerős csatára hamarosan újra pályára léphet

Kane a vártnál korábban, már a jövő héten visszatérhet.


A sérült Harry Kane a vártnál korábban térhet vissza, már a jövő héten csapata, a labdarúgó Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur rendelkezésére állhat. José Mourinho, a londoniak szakvezetője múlt héten, Kane sérülése után még arról nyilatkozott, hogy gólerős kulcsembere hetekre kidőlt, szerdán viszont már azt mondta, a jövő héten pályára léphet.

"A jövő héten az Evertonnal és a Manchester Cityvel játszunk, úgy vélem, hogy ezek közül valamelyik meccsen már visszatérhet" - jelentette ki a portugál edző. Az Everton elleni találkozó FA Kupa-mérkőzés lesz.

Kane-t a múlt csütörtökön, a címvédő Liverpoollal szemben 3-1-re elveszített bajnoki első félidejében többször is ápolták, a szünetben pedig le kellett cserélni. Mourinho kifejtette: az eset után megijedtek, most viszont már boldogok, hogy a támadónak mégsem kell olyan sokat kihagynia. A Spurs csütörtökön a Chelsea-t, vasárnap pedig a West Brom gárdáját fogadja, Kane ezek szerint ezen a két találkozón még biztosan nem léphet pályára. A Tottenham 20 meccsen 33 pontot szerzett, és a hatodik helyen áll a Premier League tabelláján.

Borítókép: Catherine Ivill/Getty Images

Videók