Mourinho elárulta, miért egy szállodában élt a MU menedzsereként

A portugál tréner nem szereti a házimunkát.


Noha sokan úgy vélték, hogy Mourinho szokatlan életstílusa nagyban hozzájárult a boldogtalanságához a manchesteri időszak alatt, a Tottenham újdonsült menedzsere azonban ezzel nem ért egyet és elárulta, miért élt a Lowry Hotelben még a United edzőjeként.

„Tudod mikor lennék boldogtalan? Ha egyedül kellene élnem egy házban, de akkoriban csodás lakásban éltem, csodás személyzettel. Ez nem egy hotelszoba volt, amit egy hét után el kell hagyni. Ráadásul, ha nem akartam lemenni vacsorázni, vagy csak kértem egy lattét, akkor felhozták nekem. Mindenem megvolt, szóval sokkal nehezebb lett volna, ha egyedül élek egy lakásban.”

A portugál edző természetesen meg is indokolta, hogy miért.

„Takarítanom kellett volna, azt meg nem szeretek. Sőt, vasalnom is kellett volna, azt meg nem is tudom, hogyan kell. Ha arra kényszerülök, hogy főzzek maximum tükörtojást és kolbászt tudtam volna sütni magamnak. Nagyon sanyarú sorsom lett volna, ha egyedül élek egy lakásban.”

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jose Mourinho isn't a fan of household chores

ESPN FC (@espnfc) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Tottenham Hotspur FC/Getty Images

Forrás: ESPN

Sport365.hu - Mourinho ismét megmutatta, hogy tud jó fej is lenni

José Mourinho együttese, a Tottenham 5-0-ra ki ütötte a Burnley csapatát szombaton a Premier League 16. fordulójában. Több kiváló teljesítmény is akard a Spursnél, Harry Kane duplázott és kiosztott egy gólpasszot, Dele Alli két aszisztot jegyzett, a meccss embere pedig Szon Hungmin lett, aki egy gólpasszt és egy fantasztikus szóló gólt hozott össze.

Videók