Megtalálta a Chelsea Hazard utódját

Viszont óriás kihívójuk akadt.


Eden Hazard szinte biztosan a Real Madridba igazol, így viszont a Chelseanek helyettes után kell néznie, és úgy tűnik, meg is találták a legmegfelelőbb célpontot. A Barcelona rekord igazolásában, Philippe Coutinhoban látják a megoldást a belga helyére. 

 
A nagyon hosszúra nyúló Chelsea-Real Madrid átigazolási csata lassan végéhez ér, és Hazard nagyvalószínűséggel már a királyiak mezében is megmutatja magát. Eközben pedig a Barcelona azt keresi, hogy tudna minél kisebb veszteséggel tovább adni Coutinhon, miután messze nem váltotta be a hozzá fűzött és a 160 millió eurós vételárában testet öltő reményeket. 
 
A játékos helyzetének eredményeképp és a Premier Leaguben mutatott teljesítménye alapján a Chelsea közelről figyeli a brazilt, aki hasonló stílust képvisel, mint Hazard. A probléma a Chelsea számára, hogy 2020 júliusáig nem regisztrálhatnak új játékost a 18 éven aluliak leigazolásánál vétett szabálytalanságaik miatt, és fellebbezésük eredményére várnak. A Manchester United és a Paris Saint-Germain mindeközben szintén lecsapna a kegyvesztett sztárra, igaz, a Barca még egy konkrét ajánlatot sem kapott.
 
Fotó forrása: Buda Mendes/Getty Images

Videók