Meglepő helyre igazolhat Coutinho

Korábbi játékosát szerződtetné Brendan Rodgers.


Merre tovább Coutinho? Ismét a Premier League-ben köthet ki.

A brazil játékos 2018-ban nagy reményekkel igazolt a Barcelona labdarúgócsapatához, tavaly nyáron aztán Münchenbe került, miután a katalán sztárgárdában nem tudott meghatározó játékos lenni. Azonban a Bayern egyértelművé tette: nem kívánja meghosszabbítani Coutinho kölcsönszerződését, s megvásárolni se akarja.

Az biztosra vehető tehát, hogy a támadó középpályás csapatot vált a nyáron, az azonban egyelőre kérdéses, hogy hol láthatjuk ismét játszani. Amennyiben a Barcelona nem marasztalja a brazilt, úgy jó eséllyel a Premier League-ben szerepel majd a jövőben a játékos. Lapértesülések szerint a kivásárlási áron is csökkentene a Barca, amely így 80 millió eurót kapna Coutinhóért.

A Tottenham és a Cheslea már jelezte érdeklődését, ám a football-espana arról számolt be, hogy a Manchester United is szívesen leigazolná a futballistát.


(Kép: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

A Sport katalán napilap pedig most arról cikkez, hogy Brendan Rodgers, a Leicester City menedzsere is szerződtetné a kegyvesztetté vált játékost. Coutinho egyébként 2013-ban éppen Rodgers irányítása alatt mutatkozott be a Liverpoolban, ahol kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Tehát az észak-ír menedzser kezei alatt jó eséllyel újra a régi formájában tündökölhet.

A Sport arról számol be, hogy a Leicester City James Maddison pótlására szerződtetné kölcsönben a dél-amerikai karmestert, az angol középpályás ugyanis a Manchester Unitedben köthet ki a nyáron.

Ugyan a Leicester tárt karokkal fogadná a 27 éves labdarúgót, ám anyagi lehetőségei azért jóval korlátozottabbak, mint a fentebb említett három klubé.

Tehát meglepő lenne, ha a „kisvarázsló” a Leicesterhez igazolni, bár nem szabad elfelejteni, hogy egy csoda folytán egyszer már felfigyelt a világ a a „rókákra”.

Forrás: givemesport

Borítókép: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Sport365.hu - Coutinho a Chelsea-ben folytathatja

A Bayern München után nyártól a londoni Chelsea futballistája lehet a brazil válogatott Philippe Coutinho - adta hírül a Sport című katalán napilap. A bajor együtteshez hasonlatosan az élvonalbeli angol csapatban is kölcsönjátékosként szerepelne a támadó középpályás, aki a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgójaként került Münchenbe tavaly nyáron, miután a katalán sztárgárdában nem tudott meghatározó játékos lenni.

Videók