Meglepő helyen köthet ki Rabiot

Nagy erősítés lenne.


Adrien Rabiot érdekes szituációba került. A Barcelona már nyár óta igyekszik megszerezni, ő pedig szívesen játszana a katalánoknál, ezért miután nyáron nem egyezett bele a PSG, hogy elengedje, úgy döntött nem hosszabbít szerződést. Először ezek után Thomas Tuchel feje felett átnyúlva a vezetőség eltiltotta a pályáról, majd következő lépésként attól is, hogy a mérkőzések előtt az öltözőben tartózkodjon.
 
A párizsi csapat legutóbbi döntése értelmében már a felnőtt keret edzéseit sem látogathatja. Nem túl burkoltan ezzel próbálják rávenni a középpályást, hogy ne várja meg, míg lejár a szerződése, hanem most távozzon, ha már hosszabbítani nem akar.
 
Korábban arról lehetett olvasni, hogy Rabiot édesanyja és egyben ügynöke szóban megegyezett a katalánokkal, azonban azok nem jutnak dűlőre a PSG-vel. Ezért más nagy csapatok csaphatnak le rá. Szóba került a Bayern München, akik erősítenék csapatuk a BL álom elérésének érdekében, míg a Chelsea a télen a Monacóhoz távozó Fábregas utódjaként tekint rá. A két gigász már januárban szeretné soraiban tudni Rabiot, igaz ezért a Barcelona is tett lépéseket.
 
Arról is lehetett hallani, hogy Rabiot édesanyja nem túlságosan örül annak, hogy fia már télen váltani kényszerül, mert ő úgy gondolja, ha nem kell áldozniuk a szerződésére a csapatoknak, akkor nagyobb jövedelmet tudnának kialkudni. Úgyhogy ő inkább hagyná, hogy fia a tartalékokkal készüljön még fél évet.
 
Most viszont újabb csapat jelentkezett be a France Football szerint a játékosért, méghozzá a Tottenham szállt versenybe az aláírásáért. Azt is hozzáteszik, hogy pont a tegnap Barcelonában bejelentett Frenkie De Jong döntése miatt lehet erre majd lehetőségük, mert így a katalánok már nem tartanak igényt a franciára.

Videók