Mégis a Manchesterbe kerülhet a Barca kiszemeltje

Pedig úgy tűnt, a katalánokkal már megegyezett.


Éppen, mikor már úgy tűnt, Matthijs De Ligt a Barcelonához köti jövőjét, a Manchester United ismét versenybe került a fiatal Ajax kapitányért.
 
Múlt héten, a Mundo Deportivo állította, hogy a Barcelona és az Ajax már a végső egyezségen dolgoznak a 19 éves játékos ügyében. Néhány nappal később, a katalán TV csatorna, az Esport 3 jelentette, hogy Mino Raiola, a játékos ügynöke találkozott a Barcelona képviselőivel Monte-Carlóban április 12-én, hogy megegyezzenek az Ajax védőjének átigazolásáról a Camp Nouba.

Monte-Carlóban megkötetthetett a Barce első nyári üzlete

Régóta kiszemelt játékost kaparinthattak meg.

Azonban most az angol lap, a The Telegraph állítja, a középhátvéd még mindig érdeklődik az után, hogy a Manchester Unitedhoz kerüljön, annak ellenére is, hogy a csapat jövőre nem szerepel majd a Bajnokok Ligájában.
 
A játékoshoz közeli forrás állítása szerint, akit megszólaltatott a The Telegraph, De Ligtet a hosszútávú tervek megnyerték, melynek kulcsfigurája lehetne az Old Traffordon, ahol a fiatal védőt megfelelő megoldásnak látják a védelmi problémáikra a Napoli bekkjével, Kalidou Koulibalyval egyetemben, aki szinté elsőszámú cél lesz a nyáron. 
 
Ezen felül, a Vörös Ördögök jobb pénzügyi csomagot tudnának összerakni a holland számára, mint a Barcelona,mely azt követően, hogy kifizetett 86 millió eurót De Ligt csapattársáért, Frenkie de Jongért januárban, most úgy tűnik ismét bankot robbant Antoine Griezmannért, aki 120 millió euró körül kerülhet a katalánokhoz.
 
De Ligt, akiért remek szezonját követően sorban állnak a kérők, többször jelezte, végső döntést csak a holland válogatott meccsei után hoz kora júniusban.
 
Fotó forrása:  Erwin Spek/Soccrates/Getty Images

Videók