"Meghatott, hogy a szurkolók mennyire akarták, hogy maradjak."

Cavani szerződést hosszabbított a Manchester Uniteddel. Top5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön. Nr4


Az uruguayi Edinson Cavani egy évvel meghosszabbította szerződését a Manchester United labdarúgóklubbal.

A 118-szoros válogatott középcsatár tavaly októberben - szabadon igazolható játékosként - egy évre szóló, újabb egy évvel meghosszabbítható megállapodást kötött a Uniteddel, amely hétfőn életbe léptette az opcióját. Cavani édesapja márciusban még arról nyilatkozott, hogy fia nem érzi jól magát Angliában és vissza akar térni Dél-Amerikába, sőt már tárgyalt is a Boca Juniors elnökével, Juan Roman Riquelmével. A csatár azonban egyre jobb formába lendült, eddigi 35 mérkőzésén 15 gólt szerzett, így a maradás mellett döntött.

A klub honlapján megjelent nyilatkozatában a 34 éves futballista elmondta, hogy az idény során nagyon megszerette a klubot, és mindazt, amit képvisel. Jó viszonyt ápol a csapattársaival és a munkatársakkal, Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző bizalmát pedig már az első pillanattól érzi.

"Meghatott, hogy a szurkolók mennyire akarták, hogy maradjak. Mindent meg fogok tenni, hogy örömet szerezzek nekik a pályán nyújtott teljesítményemmel. Még nem tudtam az Old Traffordon nézők előtt játszani, és már nagyon várom" - nyilatkozta.


Fotó: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Borítókép: Michael Regan/Getty Images

Videók