Meghallgatta az ügynökét, majd inkább nemet mondott a Manchester Unitednek

Alexander Isak inkább a Newcastle Unitedbe igazolt.


Alexander Isak visszautasította a lehetőséget, hogy a Manchester United játékosa legyen, miután ügynöke tanácsára a Newcastle Unitedhez való átigazolása előtt visszautasította őket.

A 22 éves játékos pénteken klubrekordot jelentő 58 millió fontért csatlakozott a Newcastle csapatához. De úgy tűnik, hogy nem ők voltak az egyetlen csapat, amely szemet vetett a tehetséges svéd csatárra. A spanyol Mundo Deportivo értesülései szerint igen csábító ajánlattal próbálta a United meggyőzni Isakot, akinek ügynöke azt tanácsolta, hogy inkább Eddie Howe csapatához szerződjön.

Ennek eredményeként a Vörös Ördögök nem tettek hivatalos ajánlatot Isakért. Ten Hag így rögtön rátért arra, hogy szerződtessék az Ajax támadóját, Antonyt, akit már hivatalosan is bejelentettek.

„Nagyon örülök a váltásnak. Ez egy nagy döntés volt számomra. Ez egy nagyszerű, történelmi klub, ahol szerintem bárki szívesen játszana, csodálatos szurkolókkal. A rajongók nagy szerepet játszottak abban, hogy ide jöttem és a klub projektje is meggyőző, amiben nagyon hiszek. Úgy gondolom, hogy a Newcastle nagyon vonzó futballt játszik, és én is részese akarok lenni ennek” – mondta Isak.

Borítókép és fotók: Serena Taylor/Newcastle United a Getty Images

Videók