Még mindig roppant fura Beckhamet az Arsenal edzésén látni - Videó

Kétszer is igénybe vette az ágyúsok segítségét.


David Beckham karrierje során kétszer is megfordult az Arsenal labdarúgócsapatánál, erre azonban a legtöbb futballszurkoló talán már nem emlékszik.

Beckham a Manchester Unitedben vált ismerté, ahol tagja volt a csapat híres ’99-es triplázásának is. Majd megfordult a Real Madridban és a LA Galaxy együttesében. Pályafutása későbbi szakaszában azonban visszatért Angliába, de nem a Vörös Ördögökhöz.

Az angol válogatott egykori csapatkapitánya akkoriban az LA Galaxy labdarúgójaként az Arsenalnál edzett, hogy megfelelő erőállapotban tartsa magát az MLS holtszezonjában. Az Inter-Miami tulajdonosa először 2008-ban edzett együtt az ágyúsokkal.

A rajongók és a média egyaránt összeboronálta a legismertebb angol futballistát az észak-londoni együttessel. Arsene Wenger, az Arsenal egykori trénere viszont kategorikusan cáfolta azt a pletykát, miszerint Beckham tengerentúli karrierjét megszakítva átigazol az Arsenalhoz.

"Velünk tréningezik, hogy megfelelő állapotban térhessen vissza februárban Los Angelesbe. Nem kapunk semmit ezért, csak segítünk valakinek, aki megérdemli, mert sokat tett az angol labdarúgásért" - mondta korábban a francia szakember.

Beckham visszatért Amerikába, és úgy tűnt, hogy az Arsenalnál lejárt az ideje. 2013-ban azonban ismét felbukkant a csapat edzésén. Beckham akkoriban már pályafutása vége felé járt és csapat nélkül volt. Képzeljük csak el, hogy a szabadrúgásairól és keresztpasszairól híres angol játékos milyen kiváló párost alkothatott volna Santi Cazorlával együtt a középpályán. 

Egyébként Beckham három fia szintén a klub játékosa volt utánpótlás szinten.

aeströ on Twitter

Romeo Beckham with Arsenal youth

on Twitter

We have another legend on his way ... Cruz Beckham playing for Arsenal this weekend. Looks like a professional

Forrás: sportbible

Kép: sportbible

Videók