Mauricio Pochettino sejtelmesen beszélt a jövőjéről

Már dolgoznak a csapatával az új lehetőségeken.


Mauricio Pochettino kihasználja a szabadidejét, és dolgozik az új projektjén. Elárulta, hogy továbbra is vonzódik Angliához, de nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy másik bajnokságban próbálja ki magát.

Végre pihnhet Mauricio Pochettino. Öt és fél évig irányította a Tottenham csapatát, azonban a gyenge szozon kezdet után menesztették idény közben az argentin szakembert. Jelenleg José Mourinho vette át a helyét, ami által Pochettino többet gondolkozhat a jövőjét illetően. Erről a Sky Sportsnak adott interjújában beszélt.

"Nagyon szeretem a Premier League-t, és az angol szurkolókat is. Úgy gondolom, hogy ez a világ legjobb bajnoksága, és minden edzőnek egy nagyon izgalmas kihívás itt dolgozni."

Azt lehet mondani, hogy az argentin szakember már jól ismeri a bajnokságot, hiszen a Southampton együttesét 2013-2014-ben, míg a Tottenhamot 2014 és 2019 között dirigálta, azonban lehetséges, hogy új kihívásokat fog keresni.

"Nem csak a Premier League van, rengeteg izgalmas lehetőség van kilátásban. Még nem nagyon volt időnk a jövőre gondolni a személyzettel, egyenlőre csak magunkra fókuszáltunk, hogy készen álljunk kellő lelkesedéssel hamarosan munkába állni" - mondta Pochettino.

Forrás: skysports.com
Borítókép: Catherine Ivill / Getty Images

Videók