Máris megvan Emery új csapata?

A Premier League-en belül válthat klubot.


A Sky Sports News értelesülései szerint az Everton vezetősége Unai Emery-t szeretné szerződtetni a múlt héten menesztett Marco Silva helyére.

Mint ismert, a spanyol szakemberrel november végén bontott szerződést az Arsenal, néhány nappal ezelőtt pedig a liverpooli csapat kispadja üresedett meg, miután az Everton vezetősége kirúgta Marco Silva vezetőedzőt, akivel az idényben finoman szólva sem teljesitett jól a gárda.


Előttem az utódom? (Forrás: David Price/Getty Images)

Állítólag a felek már személyesen is tárgyaltak egymással Londonban, de a hírek szerint Emery egyelőre nem bólintott rá az üzletre, ugyanis több időre van szüksége, hogy meghozza a döntését.


A spanyol szakembernek Angliából, Spanyolországból és Olaszországból is vannak ajánlatai, de a Sky Sports hozzá teszi, hogy a 48 éves edző minden bizonnyal hamar döntésre jut, mert nem szeretne sokáig várni.

Borítókép: Stuart MacFarlane/Getty Images

Forrás: Sky Sports

Sport365.hu - Emery helyére kerülhet Niko Kovac

A tervezettnél korábban visszatérhet a kispadra Niko Kovac, a Bayern München korábbi vezetőedzője, akit a hírek szerint érdekelne az Arsenal labdarúgócsapatának irányítása. A goal.com és a spox.com arról ír, hogy a 48 éves tréner menedzsmentje és a klub már felvették egymással a kapcsolatot, miután a szakembert "nagyon érdekli a feladat".

Videók