Marcos Rojo balhéja Ibrahimoviccsal

Az argentin labdarúgó elevenítette fel a nézeteltérést a svéd klasszissal.


Marcos Rojo argentin válogatott labdarúgó 2014 óta a Manchester United labdarúgója. Itt volt a csapattársa Zlatan Ibrahimovic, aki amelett, hogy fantasztikus játékos, a balhéival is az újságok címlapján szokott szerepelni.

Rojo felelevenített egy esetet, amikor kezdett eldurvulni a helyzet közte és Ibrahimovic között.

"Hazai pályán játszottunk, 1-0-ra vezettünk. Ibrahimovic az összes labdát magának akarta. Volt egy szituáció, amikor passzolhattam volna neki, de Poga a bal oldalon üresen volt, így neki adtam a labdát. Ő elkezdett cselezgetni, míg Zlatan engem kezdett szidni. Vissza szóltam neki, hogy fogd be te nagy orrú.

Aztán bementünk az öltözőbe, levettem a cipőm de már jött is Zlatan és kérdőre vont, hogy mit mondtam neki. Ekkor megint visszaszóltam neki, majd nekem esett. Reméltem, hogy a csapattársak hamar szétválasztanak minket, mert kinyírt volna.

Így is történt. Az angol játékosok szétválasztottak minket, majd jött Mourinho és üvöltött velünk, felrúgta a palackokat a földön.

Másnap reggel a közös reggelinél valaki hátulról elkapta a nyakam. Persze Ibrahimovic volt. Megint megkérdezte, hogy mit mondtam rá, majd nevetni kezdett. Többet sosem mondtam rá hogy nagy orrú." 

Borítókép: Laurence Griffiths/Getty Images
Forrás: teamtalk.com

Videók