Marcos Alonso nem érti, miért igazolna csapattársa a Bayernbe

Nem találhat nagyobb klubot a Chelsea-nél.


Callum Hudson-Odoi nem találhat a Chelsea-nél nagyobb klubot, amiben játszhatna, legalábbis csapattársa Marcos Alonso szerint.

 
Köztudott, hogy Hudson-Odoi szeretne csatlakozni a Bayern Münchenhez, és a német gárdát is érdekelné a csodatini leigazolása, olyannyira, hogy már 4 ajánlatot tettek érte a Chelsea-nak, hogy végre megegyezzenek a fiatal értékében.
 
Annak ellenére, hogy a Chelsea legutóbbi két kupameccsén játszott, Hudson-Odoi nem kap túl sok időt a felnőttben. De Alonso azt szeretné látni, hogy a fiatal marad a Stamford Bridge-n, és Chelsea játékosként virágzik ki.
 
- Jó játékos, de még nagyon fiatal, - idézi Alonsot a Sky Sports. - Türelmesnek kell lennie, és éheznie kell a percekre, meg kell harcolnia a pozíciójáért a csapatban. Ez minden, amit tennie kell, mindene megvan, hogy remek játékos legyen, most csak rajta múlik, hogy megküzd itt a helyéért, vagy megpróbál több percet találni valahol máshol. Bayern München? Mi vagyunk a Chelsea, egy másik nagyszerű csapat, a Premier League a legnagyobb kihívást jelentő bajnokság a világon, nem tudom, miért akarna valaki a Bayern Münchenbe igazolni.

Videók