Már Sadio Mané utódját keresik

Több legenda is elmondta, kit szeretne látni Mané helyett a klubnál.


A Liverpool korábbi játékosa, Mark Lawrenson szomorúnak tartja, hogy Sadio Mané távozni készül. Ugyanakkor úgy véli, hogy helyére a legjobb választás Darwin Nunez lenne.

Sadio Mané úgy döntött, hogy elhagyja a Liverpoolt. A klub korábbi játékosa, Mark Lawrenson úgy gondolja, hogy ez súlyos veszteség lesz a csapat számára, de adott egy tippet a megfelelő utódjára.

„Darwin Nunez. Nagy pénzbe fog kerülni, de mindannyian láttuk, mire képes. Többek között az Anfielden is a Bajnokok Ligájában. Nagy, erős, gyors és nyilvánvalóan érzi a kaput. Szerintem ő lehet a megfelelő utód” - mondta Lawrenson a Daily Mirrornak.

A 22 éves játékos lenyűgöző szezont futott a Benficában, és számos nagy klubbal szóba hozták. Egy másik korábbi Liverpool-játékos, José Enrique azonban más lehetőségek közül választana: Bukayo Saka (Arsenal) vagy Jarrod Bowen (West Ham).

„Egy szélsőt kell hoznunk a következő szezonban. Lehetőleg olyat, aki tud a jobboldalon játszani. Azt mondanám, Saka vagy Bowen a megfelelő személy. Nagy esélyt látok az ő szerződtetésükre, hiszen egyikük sem játszik a Bajnokok Ligájában” – mondta a korábbi balhátvéd.

Borítókép és fotók: Jan Kruger/Getty Images

Videók